28 Mayıs 2018 Pazartesi

Teşekkürlerimizi bir borç biliriz...


1.     Antalya Onur Haftası Etkinlikleri Organizasyon Komitesi


Teşekkürler …

            29 Haziran – 1 Temmuz 2017 tarihleri arasında, ‘BİZ Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği Araştırmaları Topluluğu’nun organize ettiği; 1. Antalya onur haftası etkinlikleri yoğun katılımla ve çoşkuyla tamamlandı.
               1.sini düzenlediğimiz etkinliklerimiz de; sunumlar, atölye çalışmaları, film gösterimleri, panel, piknik, tanışma buluşmaları ve daha bir çok etkinlikle programa son verirken, Antalya da lgbti+ hareketi için önemli bir adımı da attığımızın farkındaydık. Biz organizasyon komitesi ve gönüllülerimiz ile verdiğimiz bu emek ve mücadelenin aslında siz değerli katılımcılarımız ve davetlilerimizle renklendiği ve hayat bulduğu gerçeğini de önemsemekteyiz.
Bu nedenle öncelikle tüm katılımcı ve destekçilerimizle beraber, bizleri kırmayıp şehirdışı ve şehiriçinden de destek sunmak için aramızda olan, programlarda görev alıp bizlere çalışmalarda yardımcı olan tüm misafirlerimize ayrıca teşekkür ederiz.
             Her bir kurum ve bireyin varlığının bizler için önemli olduğunu tekrar vurgularken, 2. Antalya uluslar arası onur haftası etkinliklerinde ve onur yürüyüşünde tekrar sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bildirir, şimdiden davetlerimizi sunarız.


                                                   ‘ Onurlu Yaşam Hakkı, Herkesin Hakkı ‘


BİZ Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği Araştırmaları Topluluğu